Legal

Política de privadesa

La companyia Ilmex, S.A. està compromesa a protegir la seva privadesa.
A través d’aquesta Política de Privadesa t’informem de com Ilmex tracta les dades de caràcter personal que ens proporcionis per qualsevol medi o canal posat a la teva disposició, inclòs aquest Web.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Ilmex, S.A. és el responsable de tractament de les dades personals, la qual cosa implica que som responsables de cuidar-ne la privadesa. Utilitzarem les teves dades personals de manera justa, legal i transparent i de conformitat amb la normativa vigent de protecció de dades.
Les nostres dades de contacte són les següents:
Adreça: Polígono Industrial San Pancracio. C/ La Alianza, 19. 14500, Puente Genil (Còrdova)
Telèfon: 957 60 31 01
Adreça de correu electrònic de contacte: iluminacion@ilmex.com
Per a qualsevol dubte sobre aquest punt, o qualsevol aspecte relacionat amb el tractament de dades personals, podeu contactar amb el responsable de Privadesa a la següent adreça de correu electrònic: comunicacion@ximenez.com

Quin tipus de dades tractem?

El teu nom, adreça, telèfon i correu electrònic.
També podem tractar el teu IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i, fins i tot, la durada de la teva visita, de forma anònima.
Recorda que, quan et demanem que omplis les teves dades personals per donar-te accés a alguna funcionalitat o servei del Web, marcarem alguns camps com a obligatoris, ja que són dades que necessitem per poder prestar-te el servei. Si us plau, tingues en compte que si decideixes no facilitar-nos aquestes dades, és possible que no puguis gaudir d’aquests serveis o funcionalitats.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

En compliment del que disposen el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que les vostres dades de caràcter personal seran tractats per Ilmex amb les finalitats de:
(i) permetre l’accés i ús del Web, així com la gestió, desenvolupament i control del vostre registre i ús del Web;
(ii) millorar els nostres serveis i productes, l’enviament d’actualitzacions de serveis i mantenir-vos puntualment informat de totes les nostres novetats, ofertes i productes similars als que hagis contractat i puguin ser del teu interès;
(iii) atendre les sol·licituds o peticions que realitzis a través dels canals d’atenció al client;
(iv) gestionar el currículum que ens envies i poder tractar les teves dades per als processos de selecció d’aquells llocs de feina que encaixin amb el teu perfil professional;
(v) enviar, per qualsevol mitjà, comunicacions comercials i d’informació sobre productes o serveis subministrats per Ilmex, així com de qualsevol producte o servei de tercers.

Quina és la nostra legitimació per tractar les teves dades personals?

La base legal que justifica els tractaments indicats en els apartats (i), (ii), (iii) i (iv) anteriors és l’interès legítim d’Ilmex de desenvolupar i gestionar la seva relació amb els clients i dur a terme la selecció de personal.
La base legal que justifica el tractament indicat a l’apartat (v) anterior és el teu consentiment. A cada comunicació que se t’enviï sobre productes o serveis, se’t donarà la possibilitat de retirar el teu consentiment i, en cas de fer-ho, deixaràs de rebre aquestes comunicacions.

Amb qui compartim les teves dades personals?

T’informem que les teves dades personals seran cedides a empreses del grup al qual pertany Ilmex identificades a www.ximenezgroup.com per gestionar la relació formalitzada amb tu i poder oferir-te la nostra millor atenció.
Per complir les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa i en la política de Galetes, és necessari que donem accés a les teves dades personals a terceres parts que ens ofereixen el seu suport en els serveis que t’oferim, a saber:
Proveïdors de serveis tecnològics.
Proveïdors de serveis relacionats amb atenció al client.
Proveïdors i col·laboradors de serveis relacionats amb màrqueting i publicitat.
No es realitzaran transferències internacionals, ja que els nostres proveïdors es troben dins de l’Espai Econòmic Europeu.
En cas que, per eficiència del servei, se cedeixin les dades a prestadors de serveis ubicats a territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu que no proporcionin un nivell de protecció de dades equiparable al de la Unió Europea, transferirem les teves dades amb garanties adequades i sempre guardant la seguretat de les teves dades.

Durant quant de temps mantindrem les teves dades personals?

Les dades personals tractades a cada finalitat es mantindran durant els terminis prevists legalment, inclòs el termini en què el jutge o tribunal els pugui requerir, atès el termini de prescripció d’accions judicials.
Les dades tractades es mantindran fins que no expirin els terminis legals esmentats anteriorment, si hi hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que en sol·licitis la supressió o revoquis el consentiment atorgat.

Com protegim les vostres dades personals?

Ilmex manifesta que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar-ne la pèrdua, l’alteració o l’accés per part de tercers no autoritzats.

Quins drets tens?

A saber si estem tractant les teves dades o no.
A accedir a les teves dades personals.
A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per als fins pels quals es van recollir o si ens retires el consentiment atorgat.
A sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades en determinades situacions, cas en el qual només les conservarem d’acord amb la normativa vigent.
A la portabilitat de les teves dades, les quals et seran facilitades en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, els podem enviar al nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats casos.
A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
A revocar el consentiment prestat a qualsevol tractament que hagis consentit en qualsevol moment.
Si modifiques alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-les actualitzades.

Vols un formulari per a l’exercici de Drets?

Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, demana’ns-el per correu electrònic o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.
Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o anar acompanyats de fotocòpia del DNI.
Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per correu electrònic a l’adreça del Responsable a l’inici d’aquest text.

Quan tardem en contestar-te a l’Exercici de Drets?

Depèn del dret, però com a màxim en un mes des de la seva sol·licitud; dos mesos si el tema és molt complex i us notifiquem que necessitem més temps.
Contacta amb Ilmex
Podràs retirar, en qualsevol moment, el consentiment a què es fa referència en aquesta Política de Privadesa mitjançant un correu electrònic a l’adreça: comunicacion@ximenez.com

Per a qualsevol dubte o qualsevol qüestió relacionada amb el tractament de dades personals, pots contactar amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: comunicacion@ximenez.com

Canvis a la política de privadesa i galetes

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privadesa i Galetes quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t’ho notificarem per diferents vies a través del Web (per exemple, a través d’un bàner, un anunci emergent o una notificació automàtica), o, fins i tot, t’ho comunicarem a la teva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu per a la teva privadesa, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-t’hi o donar-te de baixa d’algun servei o funcionalitat.
En qualsevol cas, et suggerim que revisis aquesta Política de Privadesa i Galetes de tant en tant per si hi hagués canvis menors o introduïm alguna millora interactiva, aprofitant que sempre la trobaràs com a punt permanent d’informació al nostre Web.

Informació sobre galetes

Fem servir galetes i dispositius similars per facilitar la teva navegació en el Web, conèixer com interactues i, en determinats casos, poder mostrar-te publicitat en funció dels teus hàbits de navegació.
Si us plau, llegeix la nostra informació sobre galetes per conèixer amb major detall les galetes i dispositius similars que fem servir, la seva finalitat i altres informacions d’interès.