ILMEX BY XIMENEZ GROUP

Transformem
les idees en llum

Ilmex by Ximenez Group és una companyia especialitzada en il·luminació decorativa i artística, líder en el sector. Assentada a Espanya, Ilmex centra la seva activitat en la fabricació i distribució internacional, la qual cosa ha estès la seva presència als cinc continents a través de projectes d’il·luminació famosos arreu del món.

A Ilmex, fem realitat totes les idees i les transformem en llum. Creem emocions i generem experiències úniques a través dels nostres exclusius projectes d’il·luminació a mida. Espectacularitat, innovació, sorpresa, emoció, interactivitat, alegria… no hi ha límits per a la nostra imaginació i per a la nostra feina.

Fabricants i distribuïdors internacionals

Ilmex es troba integrat dins del Grupo Ximenez. Un grup empresarial format per diverses filials que permeten la creació a mida de qualsevol projecte d’il·luminació, des del disseny, fins a la instal·lació i l’emmagatzematge, amb medis propis.

Des de la seva fundació l’any 1998, Ilmex by Ximenez Group ha aconseguit ser la cara més internacional del grup empresarial portant els seus treballs d’il·luminació arreu del món. Amb 25 anys d’història, Ilmex és una de les empreses referents en il·luminació decorativa i artística del món.

Ubicat a Puente Genil, Ximenez Group està format per Ximenez Iluminación, com a empresa instal·ladora d’il·luminació decorativa i artística a escala nacional; Ilmex, la seva fàbrica i marca de distribució internacional; i Fundación Ximenez, creada l’any 2019 amb l’objectiu principal d’actuar com a agent actiu en la lluita contra el canvi climàtic i en la promoció de nous models de consum més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

La missió d’Ilmex by Ximenez Group és crear solucions innovadores d’il·luminació decorativa sota diferents models flexibles i amb un servei integral. El seu gran assoliment és esdevenir líder en il·luminació decorativa a tot el món

Ilmex, líders en il·luminació decorativa a tot el món

Internacionalització i
expansió

Gràcies a Ilmex i al pas fet per la tercera generació familiar, el grup ha desenvolupat projectes a 50 països de tot el món, i està present a cinc continents.

Entre els seus projectes més emblemàtics destaquen els desenvolupats a Nova York, Moscou, Madrid, Vigo, Barcelona, Qatar, Dubai, Brussel·les, Londres, Ciutat de Mèxic, Denver, Milà, Oslo o Austràlia. L’any 2022, la companyia va aconseguir una fita molt important quant a internacionalització i expansió, ja que va aconseguir arribar a les seves antípodes gràcies al desenvolupament i creació de projectes d’il·luminació per al Nadal de Nova Zelanda.

Ilmex ha aconseguit il·luminar més de 50 països per Nadal.

Sostenibilitat I medi
ambient

Des de la seva fundació fa 25 anys, Ilmex by Ximenez Group ha mantingut un fort compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. L’any 2007, el grup va ser pioner a començar un procés de transformació tecnològica de tota la seva incandescència per tecnologia LED en tots els seus projectes d’il·luminació festiva. Gràcies a aquesta transformació, ha aconseguit reduir fins en més d’un 90% el consum energètic de les seves instal·lacions d’il·luminació i estalviar, a més, l’emissió de 3.000 tones de CO2 a l’atmosfera. Avui dia, instal·lar projectes i il·luminació que siguin 100% LED i de baix consum és ja una realitat a Ximenez Group. Aquest assoliment va suposar el reconeixement de l’empresa com un dels 101 exemples empresarials d’acció per al clima a la Cimera del Clima de 2019 celebrada a Madrid.

La companyia, a més, enfoca el seu model productiu des de l’aposta per la reutilització i transformació de materials, de manera que es minimitzi la generació de residus i s’optimitzi la vida útil dels recursos. Gràcies a aquesta recerca incessant i a la constant investigació per a la creació d’una il·luminació cada cop més respectuosa amb el medi ambient i amb l’entorn que ens envolta, Ximenez ha patentat la il·luminació decorativa més sostenible i respectuosa amb el medi ambient que existeix en el sector: Ecogreenlux.

Un producte que redueix la contaminació lumínica un 93% i suposa un 60% menys de consum energètic respecte de la il·luminació actual, també fabricada en LED.

Blog

Segueix les novetats d'Ilmex by Ximenez Group

Espectáculos

Ximenez Group col·labora en la gira ‘Corazón y flecha’ de Manuel Carrasco amb un projecte exclusiu d’il·luminació

Ximenez Group ha presentat el seu primer projecte d’il·luminació per a una gira de concerts en col·laboració amb l’artista Manuel Carrasco, originari de Huelva, i la seva gira ‘Corazón y flecha’. La principal empresa en il·luminació decorativa ha dissenyat i fabricat un projecte exclusiu d’il·luminació per a aquesta gira: un cor amb més de dos […]

Continuar llegint 5 juny 2023
Navidad

Ximenez Group i ILMEX tornen a la fira internacional Christmasworld amb ECOGREENLUX com a protagonista

Ximenez Group, a través de la seva subsidiària ILMEX, ha participat a la fira internacional més gran de la indústria nadalenca, Christmasworld, que se celebra anualment a la ciutat de Frankfurt. Aquest esdeveniment, que no s’havia dut a terme des de 2020 a causa de la pandèmia, va presentar un nou concepte d’il·luminació decorativa amb […]

Continuar llegint 8 febrer 2023
Uncategorized @ca

Ximenez Group arriba al punt més llunyà del planeta i il·luminarà Nova Zelanda

Ximenez Group continua afegint nous països a la seva històrica llista de localitzacions internacionals on han realitzat projectes d’il·luminació decorativa. Aquest Nadal, l’empresa serà responsable d’il·luminar els carrers principals de la ciutat de Motueka, a Nova Zelanda. Com a resultat, l’empresa de Puente Genil ha arribat a l’antípodes, el punt més llunyà del planeta on […]

Continuar llegint 4 gener 2024
Llegir totes les publicacions