Notícies Ilmex

Actualitat

Ximenez Group i ILMEX tornen a la fira internacional Christmasworld amb ECOGREENLUX com a protagonista

8 febrer 2023

Ximenez Group, a través de la seva subsidiària ILMEX, ha participat a la fira internacional més gran de la indústria nadalenca, Christmasworld, que se celebra anualment a la ciutat de Frankfurt. Aquest esdeveniment, que no s’havia dut a terme des de 2020 a causa de la pandèmia, va presentar un nou concepte d’il·luminació decorativa amb el nom de “El Palau de la Llum”, on el protagonista va ser el nou producte d’il·luminació patentat i fabricat per Ximenez Group, ECOGREENLUX.

L’empresa va presentar un estand a la fira, mostrant una entrada principal feta amb ECOGREENLUX, que mesurava 8 metres d’amplada i 6 metres d’altura, juntament amb nombrosos motius també creats amb aquest nou producte, tots ells dissenyats i fabricats exclusivament per a la seva participació en aquesta edició de Christmasworld.

ECOGREENLUX s’ha convertit en una de les principals atraccions de la fira entre tots els participants del sector. El seu atractiu visual i disseny únic han atret visitants i curiosos, que han mostrat una admiració especial pels nombrosos avantatges que ofereix el producte en termes de sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

Segons les dades proporcionades pels organitzadors, aquesta edició de Christmasworld va comptar amb empreses de més de 170 nacionalitats diferents, amb un total de 4.561 expositors i va rebre 154.000 visitants, quadruplicant el nombre de visitants de l’anterior edició del 2020.

ECOGREENLUX, el producte d’il·luminació més respectuós amb el medi ambient, representa un pas significatiu en el compromís de Ximenez Group amb la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental. ECOGREENLUX és l’única il·luminació que redueix la contaminació lumínica en un 93% en comparació amb la tecnologia LED actual, alhora que estalvia un 60% més d’energia gràcies a les seves capacitats de concentració de llum. També pot decorar les 24 hores del dia sense consumir energia a causa de la seva estètica única i disseny exclusiu.

El procés de fabricació d’ECOGREENLUX és encara més sostenible, ja que elimina l’ús de lligams de plàstic en la producció, reduint significativament la generació de residus plàstics. També redueix l’ús d’alumini i elimina l’ús d’elements de soldadura en les seves estructures, reduint així l’emissió de gasos tòxics a l’atmosfera.

Amb més de 75 anys d’història, Ximenez Group continua sent líder en el sector de la il·luminació decorativa a nivell nacional i una important referència internacional, present en tots cinc continents i en més de cinquanta països.

With over 75 years of history, Ximenez Group continues to be a leader in the decorative lighting sector nationwide and a major international reference, present on all five continents and in over fifty countries.