Notícies Ilmex

Actualitat

Uncategorized @ca

Ximenez Group arriba al punt més llunyà del planeta i il·luminarà Nova Zelanda

4 gener 2024

Ximenez Group continua afegint nous països a la seva històrica llista de localitzacions internacionals on han realitzat projectes d’il·luminació decorativa. Aquest Nadal, l’empresa serà responsable d’il·luminar els carrers principals de la ciutat de Motueka, a Nova Zelanda. Com a resultat, l’empresa de Puente Genil ha arribat a l’antípodes, el punt més llunyà del planeta on han treballat fins a la data.

Més de 20.000 llums amb el segell de Ximenez Group viatjaran arreu del món per a la instal·lació i il·luminació a Nova Zelanda. Una dotzena de grans motius LED han estat dissenyats i fabricats especialment per a aquesta ubicació internacional a les instal·lacions de l’empresa a la seva regió d’origen, Puente Genil.

Per a Ximenez Group, “una de les millors i més positives sorpreses que hem rebut aquest any al Departament de Comerç Internacional va ser una trucada d’un client a Nova Zelanda interessat en els nostres productes d’il·luminació”, va dir Mariano Ximénez, CEO del grup. “Va ser un gran honor que reconeguessin els projectes realitzats per la nostra empresa a nivell internacional en tots cinc continents i que volguessin decorar un dels carrers principals de la ciutat de Motueka des dels nostres antípodes”, va afegir Ximénez. També va reconèixer que “per a nosaltres, el repte en termes de disseny, producció i logística d’aquest projecte ha estat un èxit rotund, demostrant que no hi ha límits per a les nostres futures oportunitats de negoci arreu del món”.

Amb més de 75 anys d’història, Ximenez Group ha realitzat projectes en més de 50 països de tot el món, present en tots cinc continents. Els seus projectes més emblemàtics inclouen aquells a Nova York, Berlín, Brussel·les, Ciutat de Mèxic, Londres, Madrid, Dubai i Qatar, entre d’altres. L’addició de Nova Zelanda aquest any marca el punt més llunyà al qual ha arribat l’empresa de Puente Genil.

De manera similar, aquest any, Ximenez Group també reforçarà la seva presència a la capital de Qatar amb un projecte d’il·luminació personalitzat per a la Copa del Món de la FIFA a Qatar, prop d’un dels principals estadis de futbol de Doha. Les banderes de diferents seleccions nacionals d’arreu del món brillaran amb força en un dels projectes més ambiciosos de Ximenez, els Arbres de Cristall, que es van introduir per primera vegada a Qatar el 2021.

Similarly, this year, Ximenez Group will also strengthen its presence in the Qatari capital with a customized lighting project for the FIFA World Cup in Qatar, near one of Doha’s main football stadiums. The flags of various national teams from around the world will shine brightly on one of Ximenez’s most ambitious projects, the Crystal Trees, which were first introduced in Qatar in 2021.