Notícies Ilmex

Actualitat

Ximenez Group col·labora en la gira ‘Corazón y flecha’ de Manuel Carrasco amb un projecte exclusiu d’il·luminació

5 juny 2023

Ximenez Group ha presentat el seu primer projecte d’il·luminació per a una gira de concerts en col·laboració amb l’artista Manuel Carrasco, originari de Huelva, i la seva gira ‘Corazón y flecha’. La principal empresa en il·luminació decorativa ha dissenyat i fabricat un projecte exclusiu d’il·luminació per a aquesta gira: un cor amb més de dos metres i mig d’altura i cinc metres i mig d’amplada, que representa el símbol de la gira del cantant per a l’any 2023.

Aquest emocionant projecte va ser desenvolupat per Ximenez Group i la seva subsidiària Ilmex, responsables de la fabricació de l’estructura i el seu disseny creatiu. Aquesta estructura il·luminada acompanyarà Manuel Carrasco durant la seva gira a tot el país. Per a aquesta ocasió, Ximenez Group ha dissenyat un motiu espectacular que ofereix diverses projeccions i efectes de llum per al gaudi de tots els assistents als concerts que se celebren en 29 localitats d’arreu del país.

La gira ‘Corazón y flecha’ va començar el 2 de juny amb el seu concert inaugural a l’Estadi Olímpic La Cartuja de Sevilla, al qual van assistir unes 70.000 persones. Va ser allà on es va veure i gaudir per primera vegada el projecte d’il·luminació creat per Ximenez Group.

The ‘Corazón y flecha’ tour kicked off on June 2nd with its inaugural concert at the Olympic Stadium La Cartuja in Seville, attended by around 70,000 people. It was there that the lighting project created by Ximenez Group was seen and enjoyed for the first time.