Il·luminació nadalenca

La llum que dona
principi al Nadal

La il·luminació nadalenca té quelcom d’especial, quelcom que aconsegueix despertar emocions a qualsevol persona que en gaudeixi. Quan els llums de Nadal s’encenen, arriba l’alegria i la il·lusió a cada racó de la ciutat. I a Ilmex som experts en provocar aquestes sensacions gràcies als nostres projectes d’il·luminació nadalenca.

Arbres de Nadal de més de 40 metres d’alçària, grans figures transitables, espectacles de llum i so únics, motius lluminosos totalment fets a mida i personalitzats… Tot és possible a Ilmex!

llums de nadal amb el segell d’ilmex

Cor Celestial, Màlaga

Aquest 2022, Màlaga brillava amb una llum molt especial gràcies a l’estrena d’un projecte exclusiu fet a mida per a aquesta ciutat. El nostre Cor Celestial d’àngels que s’il·luminaven al so de la música van decorar el carrer Larios de la capital malaguenya i van sorprendre tant a grans com a petits per Nadal.

Cel de Papallones, Barcelona

Una de les estampes més recordades dels llums de Nadal de Barcelona és el nostre Cel d’Estrelles. Un espectacular muntatge amb desenes de papallones i caigudes lluminoses que aconseguien fer del Passeig de Gràcia un lloc únic per gaudir de l’ambient nadalenc.

Mile High Tree, Denver

Sabies que l’arbre de Nadal més gran dels Estats Units es troba a Denver i que va ser fabricat per Ilmex by Ximenez Group? De més de 30 metres d’alçària, aquest gran arbre de Nadal compta amb diversos espectacles de llums i so que cada any ofereixen un espectacle únic i inoblidable.

El túnel de llum, Oostende

Un túnel de més de 200 metres de llargària, 100.000 punts de llum LED i un repertori personalitzat de light shows dissenyat a mida per a la ciutat belga; un dels seus principals atractius turístics durant l’època de Nadal.

Blog

Segueix les novetats d'Ilmex by Ximenez Group

Espectáculos

Ximenez Group col·labora en la gira ‘Corazón y flecha’ de Manuel Carrasco amb un projecte exclusiu d’il·luminació

Ximenez Group ha presentat el seu primer projecte d’il·luminació per a una gira de concerts en col·laboració amb l’artista Manuel Carrasco, originari de Huelva, i la seva gira ‘Corazón y flecha’. La principal empresa en il·luminació decorativa ha dissenyat i fabricat un projecte exclusiu d’il·luminació per a aquesta gira: un cor amb més de dos […]

Continuar llegint 5 juny 2023
Navidad

Ximenez Group i ILMEX tornen a la fira internacional Christmasworld amb ECOGREENLUX com a protagonista

Ximenez Group, a través de la seva subsidiària ILMEX, ha participat a la fira internacional més gran de la indústria nadalenca, Christmasworld, que se celebra anualment a la ciutat de Frankfurt. Aquest esdeveniment, que no s’havia dut a terme des de 2020 a causa de la pandèmia, va presentar un nou concepte d’il·luminació decorativa amb […]

Continuar llegint 8 febrer 2023
Uncategorized @ca

Ximenez Group arriba al punt més llunyà del planeta i il·luminarà Nova Zelanda

Ximenez Group continua afegint nous països a la seva històrica llista de localitzacions internacionals on han realitzat projectes d’il·luminació decorativa. Aquest Nadal, l’empresa serà responsable d’il·luminar els carrers principals de la ciutat de Motueka, a Nova Zelanda. Com a resultat, l’empresa de Puente Genil ha arribat a l’antípodes, el punt més llunyà del planeta on […]

Continuar llegint 4 gener 2024
Llegir totes les publicacions